colourbox4608438

Samarbejdspartnere

Vi er medlem af FSR Danske Revisorer, hvilket indebærer at vi hele tiden er opdateret med hensyn til ny lovgivning på alt vedrørende erhvervs- skatte- og privatområdet.

Vi tilstræber desuden hele tiden at ajourføre vores viden og kompetencer igennem løbende efteruddannelse af alle vore medarbejdere.

I samarbejde med Revisionsfirmaet STOHEMA, Steuerberater-Rechtsanwälte-Veriedigte Buchprüfer og Vogt Consulting Partners, har vi siden oktober 2009 etableret et kompetencecenter lige syd for landegrænsen på Hauptstrasse 9 i Süderlügum.
Det har til opgave at servicere og rådgive grænseoverskridende aktiviteter omfattende bl.a. etablering, køb og salg af virksomheder, transfer pricing, regnskabsmæssig og revisionsmæssig rådgivning, juridisk bistand i alle sammenhænge m.m.


Vogt Consulting Partners

Hjælper med at skabe kontakter samt finde forretningsforbindelser og kunder både i Tyskland og i Danmark. Aage Vogt har mange års erfaring inden for rådgivning af tyske og danske erhvervsvirksomheder omkring etablering og finde kunder på nye markeder.

Revisionsfirmaet STOHEMA, Steuerberater-Rechtsanwälte-Veriedigte Buchprüfer  med kontorer i  bl.a. Niebüll, Süderlügum og Sylt
Rådgiver inden for alle aspekter af tysk lovgivning, Skatterådgivning, juridisk assistance.
Advokat og revisorer står til rådighed med information omkring udførelse af alle opgaver inden for ovennævnte områder.

Som medlem af Revisorgruppen Respons omfattende Revisionskontoret i Videbæk, Lidegaard Revision & Rådgivning i Horsens og Brædstrup, Revisionskontoret Fredericia-Vejle samt Revisionskontoret Vest i Holstebro og Vinderup indgår vi i et fælles fagligt netværk og samarbejde, hvor bl.a. faglige problemstillinger drøftes. Herudover afholdes løbende interne kurser og foredrag inden for regnskab, revision, skat, moms m.m.