Klokkeblomsten

april 19, 2017 6:29 am

Pernille fra Klokkeblomsten: Den personlige rådgivning gør forskellen

For Pernille Hansen, der ejer blomsterforretningen Klokkeblomsten i Padborg, er det vigtigt at have en revisor, som ser andet end bare tallene i regnskabet. Hun har drevet Klokkeblomsten siden 2015 og er kunde hos Tønder Revision, fordi hun sætter pris på den personlige og nære rådgivning, hun får. Faktisk havde hun revisor Søren Kongsted med på sidelinjen, allerede inden hun satte sin underskrift på købsaftalen.

– Vi kender hinanden, og det betyder bare rigtigt meget, at Søren har været med fra starten. Han forstår, hvad jeg mener – også selv om jeg ikke taler revisorsprog. Jeg føler, han ser mig og min forretning.  Han er min rådgiver og sparringspartner, når jeg får nye idéer, men det er også super relevant, når han regner på, om jeg faktisk tjener penge på de ting, jeg allerede har i butikken. Det er rart med en, som bare har styr på tingene – han lærer mig også en masse. Og så bliver regnskab og moms pludselig helt hyggeligt, når man kan sidde og snakke om det, fortæller Pernille Hansen.

For at have mere tid til det, hun er god til og brænder for, får Pernille Hansen også hjælp fra Tønder Revision til for eksempel at køre lønninger.

Med Klokkeblomstens placering i Padborg Torvecenter og som en del af Interflora-kæden har Pernille Hansen på få år bygget en sprudlende blomsterforretning op. Der er så meget gang i butikken, at hun har to fuldtidsansatte og en ungarbejder tilknyttet. Selv er Pernille Hansen egentlig uddannet sygeplejerske, men arbejdet med blomsterne trak så meget i hende, at hun i 2015 som 25-årige sprang ud som selvstændig, og Klokkeblomsten er i dag en succeshistorie i Padborg.